СВИНСКИ ВИНЕН КЕБАП

Необходими продукти за 6 порци
Около 1 кг. свинска плешка
Моркови - 2бр. средно голями
Лук - 1 глава
Целина - 1/2 глава средно голяма
Червено вино - 0,200 мл.
Доматен сос - 0,200 мл
Бахар
Дафинов лист 
Сол
Червен пипер
Черен пипер
Ориз - 0,200 гр.
Начин на приготвяне;
Нарязваме свинското месо на хапки , също така нарязваме лука,морковите и целината на не много ситно. В тенджера запържаваме месото до златисто псле прибавяме нарязаните зеленчуци запържваме и тях. Добавяме вода толкова колкото да покрие продуктите в тенджерата и оставяме на слаб огън да къкрят. Малко преди да са готови сварени месото и зеленчуците добавяме виното , подправките и доматения сос. Оставяме да врът до згастяване и всичко е готово. В отделен съд сварваме ориза . Сервира се със сварения ориз
УСПЕХ!!!! 

Коментари

Популярни публикации